Uleiuri esentiale cu potential remarcabil

Uleiurile esențiale sunt extracte de plante concentrate care păstrează mirosul și aroma naturale sau „esența” sursei lor.
Uleiurile esențiale pot fi inhalate sau aplicate pe piele, precum și administrate intern. Acestea vă pot stimula simțul mirosului sau pot avea efecte medicinale atunci când sunt absorbite.

Practic, am găsit în cele din urmă ceva cu adevărat puternic și foarte natural, care nu conține toxine și poate fi utilizat pentru toate tipurile de aspecte de sănătate, bunăstare și bunăstare. Și, de asemenea, a avut atât de mult sens, încât planeta pe care trăim oferă toate aceste plante care ne pot ajuta să ne menținem sănătoși, să ne echilibrăm hormonii, să ne adoarmă și să fim energizați.

Kit Aromaterapie Volcano LW

Rețineți că puteți difuza aceste uleiuri în difuzor sau pur și simplu le puteți pune pe corp (încheieturi, gât etc.). Picioarele tale sunt, de asemenea, un început excelent, deoarece zonele reflexe ale piciorului se vor asigura că uleiul va ajunge în partea dreaptă a corpului tău.

O picătură de lămâie pe ganglionii limfatici – îți oferă energie dimineața sau în timpul zilei.
Una sau două picături în apă – o digestie excelentă. Ulei esențial de mentă: o picătură în mână, frecați și inspirați profund. Te va trezi. Îl puteți pune chiar pe ceafă.
Difuzați menta și lămâia pentru o dimineață minunată. De exemplu: Într-o duminică în care de fapt ai timp să faci toate aceste lucruri.

Folosesc lavandă în difuzorul de lângă patul meu noaptea. Lavanda este foarte calmantă și ajută și pielea iritată.

Difuzați câteva picături de ulei de portocală pentru un mediu calmant si relaxant. Copiii adoră, de obicei, parfumul.

Toate aceste beneficii le puteți obține prin simpla utilizare a unui difuzor aromaterapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *