Retete uleiuri esentiale aromaterapie

Utilizarea unui difuzor de aromoterapie este o modalitate fabuloasă de a obține beneficii naturale pentru sănătate. Difuzarea vă poate ajuta să vă relaxați, să vă îmbunătățiți starea de spirit, să vă împrospătați aerul interior și chiar să vă revigorați simțurile!

Difuzoarele pentru aromaterapie funcționează excelent în biroul de acasă, în dormitor, în camera de zi, chiar și în baie. Vaporii reci generati de difuzor vor purifica aerul. De asemenea, acționează ca un umidificator de aer.

Dacă sunteți nou pentru a difuza uleiuri esențiale, este posibil să nu știți ce uleiuri sunt cele mai bune de utilizat. Există multe uleiuri pentru aromaterapie care pot fi difuzate pentru diverse beneficii. Am ales 7 dintre cele mai comune nevoi de aromoterapie. De asemenea, am păstrat rețetele simple, astfel încât să puteți începe imediat.

Pe masura ce deveniti mai familiarizati cu difuzarea uleiurilor esentiale, veti afla ce functioneaza cel mai bine pentru dumneavoastra. Veți ști, de asemenea, ce amestecuri de uleiuri vă plac cel mai mult.

Diverse uleiuri esențiale

În primul rând, aveți nevoie de un difuzor de aromaterapie. Există mai multe tipuri de difuzoare cu diferite opțiuni, cum ar fi lumini led, varietate de timpi de funcționare, opriri automate, setări temporizatoare, moduri de vaporizare etc.

Veți vedea, de asemenea, o mulțime de nume diferite pentru aceste aparate: difuzor de aromă cu ultrasunete, umidificator aromaterapie, difuzor de ulei, precum și difuzor de aromoterapie.

Apoi, aveți nevoie de uleiuri esențiale. Dacă aveți doar câteva uleiuri, este bine. Puteți folosi ceea ce aveți și puteți adăuga încet noi uleiuri pe măsură capatati experienta. Faceți o listă de dorințe cu uleiuri pe care doriți să încercați, apoi cumpărați una sau două pe lună. Curând, colecția dvs. de uleiuri va fi imensă!

În timp ce recomandăm rețetele de ulei esențial pentru difuzor, un singur ulei de aromoterapie poate funcționa la fel de bine. Uleiul meu esențial preferat este grapefruitul, lavanda și menta.

Retete aromaterapie

CONCENTRARE: Orange și Menta
SOMN LINISTIT: Lavandă și lemn de cedru
TREZIRE: Lămâie și menta
RELAXARE: Lavandă și Orange
FERICIRE: Bergamot și Grapefruit
PURIFICARE AER: Lemon și Melaleuca
IMPROSPATARE AER: Lemongrass și Lavandă

Alegeți rețeta de ulei pe care doriți să o utilizați din lista de mai sus. Apoi adăugați 3-4 picături din fiecare ulei la cantitatea recomandată de apă pentru difuzor. De exemplu, dacă doriți să utilizați amestecul de somn, utilizați 3 picături de lavandă și 3 picături de lemn de cedru. Apoi, porniți aparatul pentru a difuza amestecul de aromaterapie și adormiți repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *