Difuzor de arome pentru camera

Una dintre cele mai eficiente metode de a avea in casa un aer proaspat si inmiresmat este sa utilizati un difuzor aromaterapie de calitate. Acesta pulverizeaza cu ajutorul ultrasunetelor apa si uleiurile esentiale adaugate in recipientul aparatului, asigurand in acelasi timp o calitate superioara a aerului, mai ales in anotimpul de iarna, cand sunt utilizate solutii de incalzire care usuca aerul.

Anumite modele de aparate tip difuzor de arome se opresc singure atunci cand apa din recipient se epuizeaza, ceea ce este o grija mai putin pentru utilizator. Nu mai trebuie sa fii atent daca mai este apa cu ulei esential in aparat. Il pornesti si uiti de el. Acesta isi va face treaba in mod independent.Kit Difuzor Aromaterapie Canyon LW

Alte modele ofera posibilitatea programarii timpilor de difuzare in doua moduri. Pot difuza vapori intermitent 30 de secunde cu pauza 30 de secunde, dubland astfel autonomia de functionare. Practic apa din interior se va consuma de doua ori mai incet. Un al doile mod de programare este sa alegem pentru cat timp sa fie produsi vaporii de apa si uleiuri esentiale. O ora, 3 ore, 6 sau 8 ore. In functie de capacitate de apa a difuzorului si de volumul de vapori pe care ii produce, autonomia acestuia se poate adapta nevoilor noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *