Difuzor de arome pentru camera

Una dintre cele mai eficiente metode de a avea in casa un aer proaspat si inmiresmat este sa utilizati un difuzor aromaterapie de calitate. Acesta pulverizeaza cu ajutorul ultrasunetelor apa si uleiurile esentiale adaugate in recipientul aparatului, asigurand in acelasi timp o calitate superioara a aerului, mai ales in anotimpul de iarna, cand sunt utilizate solutii de incalzire care usuca aerul.

Anumite modele de aparate tip difuzor de aroma se opresc singure atunci cand apa din recipient se epuizeaza, ceea ce este o grija mai putin pentru utilizator. Nu mai trebuie sa fii atent daca mai este apa cu ulei esential in aparat. Il pornesti si uiti de el. Acesta isi va face treaba in mod independent.Kit Difuzor Aromaterapie Canyon LW

Alte modele ofera posibilitatea programarii timpilor de difuzare in doua moduri. Pot difuza vapori intermitent 30 de secunde cu pauza 30 de secunde, dubland astfel autonomia de functionare. Practic apa din interior se va consuma de doua ori mai incet. Un al doile mod de programare este sa alegem pentru cat timp sa fie produsi vaporii de apa si uleiuri esentiale. O ora, 3 ore, 6 sau 8 ore. In functie de capacitate de apa a difuzorului si de volumul de vapori pe care ii produce, autonomia acestuia se poate adapta nevoilor noastre.

Mixarea uleiurilor esentiale

La fel cum ați putea amesteca note într-un ulei de parfum, puteți armoniza diferite uleiuri esențiale în difuzorul dvs. și puteți crea un amestec semnat personal. Alegeți note nu numai pentru parfumul lor, ci și pentru proprietățile lor de vindecare. Pentru o combinație energizantă, încercați un amestec de bergamotă și cardamom. Bergamota are o notă de citrice uscate, care se ridică instantaneu, în timp ce cardamomul este excelent pentru concentrare și clarificare mentală. Dacă asta este relaxarea pe care o căutați, alegeți un amestec de mușcată, tămâie și mandarină. Geraniul se echilibrează și calmează, tămâia vă va adânci și încetini respirația, iar mandarina va aduce dulceață amestecului și va adăuga o aromă dulce, înălțătoare.

Dacă doriți, folosiți timpul pe care îl petreceți curățând difuzorul pentru a vă reseta intențiile zilnice. Asigurați-vă că totul este deconectat înainte de a începe. Turnați ușor apa și ștergeți rezervorul cu o cârpă umedă și săpun natural, deoarece doriți să evitați produsele de curățare dure. Dacă difuzorul dvs. are un abur, îl puteți glisa cu un Q-Tip îmbibat cu alcool. De asemenea, puteți rula difuzorul cu apă și câteva picături de oțet pentru o curățare adâncă ocazională, dacă asta vă face plăcere. Asigurați-vă că clătiți și uscați toate echipamentele când ați terminat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *