De ce un difuzor aromaterapie

Dacă nu sunteți străini de ideea de a trai viața intr-un mod cat mai natural, probabil ați citit deja o recomandare sau două despre utilizarea difuzoarelor de ulei esențial pentru a vă îmbunătăți sănătatea, pentru a vă suplimenta energia sau pentru a vă ajuta să dormiți mai bine. Adevărul este că aceste dispozitive mici sunt bune pentru toate aceste lucruri și chiar si mai mult. Desi lista de utilizări posibile pentru un difuzor aromaterapie este destul de extinsă, am redus-o la cele mai importante motive pentru a deține un difuzor de ulei esențial și să-l utilizați în fiecare zi.

Relaxare și somn

Una dintre cele mai bune și cele mai cunoscute utilizări pentru uleiurile esențiale este capacitatea lor de a vă ajuta să vă relaxați la sfârșitul unei zile grele. În timp ce există mai multe metode pentru a-ți obține uleiurile linistitoare din sticlă în fluxul sanguin, unde încep să-și lucreze magia, difuzorul este de departe cel mai ușor și mai durabil dintre ele. Țineți unul la birou pentru a vă ajuta să vă relaxați la pauza de prânz. Aveți un difuzor gata de a porni prin apăsarea unui buton atunci când ajungeți acasă de la serviciu seara. Așezați-l pe noptieră pentru a vă ajuta să vă linistiti și să vă relaxați, astfel încât să puteți dormi mai bine noaptea.

Uleiurile recomandate: mușețel, lavandă, salvie

difuzor aromaterapie si uleiuri esentiale

Un difuzor aromaterapie imbunatateste starea de spirit si buna dispozitie

Un difuzor aromaterapie vă poate ajuta să scapati de stres, dar pot fi, de asemenea, folosite pentru a crea o stare de spirit energizanta. Acest lucru nu este minunat numai atunci când vă simțiți trist sau deprimat. Puteți utiliza difuzorul dvs. în timpul sărbătorilor, pentru a crea o atmosferă pozitivă pentru întâlniri de afaceri și întâlniri sociale, pentru a vă ajuta să vă deplasați într-o dimineață lentă sau chiar pentru a crea o atmosferă romantică pentru acea persoană specială din viața voastră.

Uleiuri recomandate: portocaliu dulce, iasomie, trandafir, pin scotch, lemn de santal, vanilie

Imbunatateste starea de sanatate

Folosirea unui difuzor la domiciliu sau la birou este o modalitate excelentă de a ține răceala, gripa și alte boli departe, care funcționează pe trei nivele. În primul rând, multe uleiuri esențiale sunt puternic antimicrobiene și când sunt introduse în aer sub formă de vapori, compușii organici din uleiuri intră în contact direct cu agenții patogeni din aer înainte de a putea invada corpul. În al doilea rând, uleiurile esențiale pot fi, de asemenea, folosite pentru stimularea sistemului imunitar. Nu în ultimul rând, unele difuzoare pot fi utilizate, de asemenea, ca umidificatoare, care vă vor ajuta să vă mențineți căile aeriene umede și sănătoase, astfel încât să fiți mai puțin susceptibili la microbii care o fac în corpul vostru.

Uleiuri recomandate: arbore de ceai, salvie, rozmarin, grapefruit, lamaie, cimbru

Sursa: https://www.naturallivingideas.com/essential-oil-diffuser-benefits/

Mai multe info cititi pe prima pagina a Difuzor Aromaterapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *