Cum se utilizeaza un difuzor arome

Diferitele uleiuri esențiale sunt una dintre cele mai populare și eficiente modalități de a vă bucura de beneficiile aromoterapiei. Dacă sunteți nou în difuzie și vă întrebați cum să utilizați un difuzor de ulei esențial, citiți mai departe.

Cel mai utilizat tip de difuzor pentru uleiurile esențiale de astăzi este un difuzor cu ultrasunete. Acest tip utilizează unde de ultrasunete și apă pentru a dispersa uleiurile esențiale în aer. Ele sunt disponibile pe scară largă în mai multe dimensiuni, forme și game de prețuri. Acesta este tipul de magazin difuzor aromaterapie pe care ne concentrăm astăzi pentru a vă învăța să îl utilizați.

difuzor arome cum se utilizeaza

Cum să utilizați un difuzor de ulei esențial ca un expert

1. Alegeti locatia: Alegeți o zonă deschisă într-o cameră sau birou cu o suprafață solidă sau o masă. Veți avea nevoie de o priză pentru a conecta aparatul. De asemenea, din moment ce apa este utilizată, este bine să aveți un prosop dacă utilizați produsul pe o suprafață de lemn.

Am un difuzor pe noptiera de lângă patul meu și unul în camera de zi pe un raft solid. Pentru cea mai bună utilizare, evitați plasarea în lumina directă a soarelui sau în apropierea unui ventilator.

2. Adăugați apă: Odată ce ați ales locul. Umpleți difuzorul pana la linia de umplere a rezervorului cu apă de la robinet, curată, la temperatura camerei. Cele mai multe difuzoare au o linie de umplere pe interiorul rezervorului de apă sau o cuvă de măsurare, consultați manualul pentru difuzor pentru cantitatea recomandată de apă pe care difuzorul dumneavoastră o cere.

Daca nu acordati atentie acestui detaliu difuzorul dvs. poate să nu funcționeze corect.

3. Adăugați uleiuri: Adăugați 3-6 picături de uleiuri esențiale în apă. Puteți utiliza un singur ulei esențial, cum ar fi lavanda, sau un amestec de ulei esențial. De obicei, 6 picături sunt suficiente, dar uneori este posibil să doriți mai mult ulei pentru un miros mai puternic. Puteți experimenta cantitățile de ulei esențial pentru a vedea ce preferați.

Mai multe informatii si modele gasiti pe prima pagina a Difuzor Aromaterapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *